Annemarie van Venrooij

 

Annemarie van Venrooij
Annemarie van Venrooij

Annemarie van Venrooij stimuleert mensen om hun eigen kracht te vinden en aan te boren. Yoga schept ruimte en brengt mensen naar deze kracht. Het is haar uitdaging om mensen terug te brengen naar zichzelf om daarmee burn-out te voorkomen. Uit het hoofd, terug naar rust en ontspanning. Letterlijk en figuurlijk  wordt er ruimte gemaakt voor inzicht, vitaliteit,  vertrouwen en niet te vergeten plezier. Elkaar dus ont-moeten in een hele andere staat van zijn en dat komt het team en het bedrijfssysteem ten goede.

“Ik vind het van groot belang dat in de maatschappij van nu eigen verantwoordelijkheid gestimuleerd wordt. Dat ondernemers verantwoordelijkheid nemen voor het welzijn van hun werknemers is een prachtige ontwikkeling en is helemaal van deze tijd. Dit komt helemaal overeen met mijn visie op het leven en via Yoga Boss draag ik graag mijn steentje bij aan het welzijn van mens en maatschappij. Sinds ik het yoga pad bewandel en mijn blik naar binnen richt, wordt ik niet alleen lichamelijk fitter en energieker. Ik ben relaxter en ervaar meer levenslust, zie de dingen scherper en bewuster. Daardoor maak ik betere keuzes. Deze ervaring wil ik graag delen.”

Annemarie werkt al 15 jaar als coach in haar eigen praktijk en in de gehandicaptenzorg. Als yogadocent wil zij graag haar kennis en ervaringen delen op een simpele luchtige manier.

Naast Hatha en Yin yoga, begeleidt Annemarie  meditaties voor vrouwen, werkt zij als coach en vanuit Chinese zienswijze geeft zij energetisch tui-na behandelingen.

Regio: Noord-Brabant